Review Prestigio RoadRunner PCDVRR420

Te-ai saturat sa-ti gasesti masina zgariata? Te strezi foarte tare numai gandindu-te ce se intampla cu automobilul tau atunci cand se afla in parcare? Nu de putine ori ai gasit urme suspecte pe masina? Atunci este timpul sa iei masuri. Pentru linistea si siguranta ta, alege o camera auto DVR Prestigio RoadRunner PCDVRR420, un model care isi va dovedi utilitatea imediat ce o achizitionezi. Vezi modelul si cel mai bun pret aici.

Prestigio RoadRunner PCDVRR420

Despre Prestigio RoadRunner PCDVRR420

Drumurile nu sunt niciodata un loc sigur. Si nici parcarile. Iar daca nu exista un sistem de supraveghere video pe care sa poti conta, este timpul sa iei masuri si sa-ti achizitionezi o camera auto, capabila de a te scapa de stres.

Prestigio RoadRunner PCDVRR420
Camera auto DVR Prestigio RoadRunner PCDVRR420, Full HD, Ecran 3.0 inch, 10 MP, Unghi de 120 grade, G-sensor, Detectare miscare, Night mode automat, Negru

Prestigio RoadRunner PCDVRR420 vine cu un design foarte practic. Ea arata bine si este in acelasi timp modesta din punct de vedere al locului pe care il ocupa in interiorul autoturismului. Sistemul de prindere, reprezinta un alt aspect important si este de buna calitate. Acesta nu isi dezamageste utilizatorii, nici atunci cand vine vorba de o franare brusca sau de un incident neplacut.

Prestigio RoadRunner PCDVRR420 spate

Camera auto DVR Prestigio RoadRunner PCDVRR420 – grija si protectie suplimentara pentru masina ta

Putem spune despre modelul de camera auto DVR Prestigio RoadRunner PCDVRR420 ca este dispozitivul calatoriilor fara griji. Ea reuseste sa capteze imagini clare, chiar daca, traficul este destuld e dinamic si imprevizibil.

Top 3 cele mai bune camere video auto

Camera DVR Prestigio RoadRunner PCDVRR420 este capabila sa surprinda imagini detaliate si foarte clare, chiar si in conditii de luminozitate destul de scazuta. Sa luam spre exemplu parcarile subterane, un loc in care de asemenea pot avea loc incidente. Insa, cu ajutorul unei camere de bord precum Prestigio RoadRunner PCDVRR420 situatia este ca si rezolvata.

Vorbim de un unghi de vizualizare destul de generos, de 120 grade. Acesta permite o privire de ansamblu asupra drumului, astfel incat sofatul sa se realizeze usor si fara griji. Totodata, acesta capteaza perfect parcarea.

Imaginile inregistrate sunt redate pe un ecran bun, de 3 inch. Iar in cazul incidentelor din trafic, ele pot fi usor urmarite de catre sofer sau pasageri. In ceea ce priveste ecranul, acesta este destul de mare, comparativ cu alte camere care nu depasesc 2 inch.

Camerele dau dovada de eficienta si istetime datorita senzorului de miscare. Practic, acesta este capabil sa detecteze miscarea masinii, chiar si atunci cand viteza este destul de mare. Si odata cu acest lucru, senzorul capteaza orice miscare de pe langa masina, fapt care face din acest model de camera un aliat de nadejde pentru cei care nu vor sa-si gaseasca masina zgariata.

Acestea fiind zise, modelul de camera auto DVR Prestigio RoadRunner PCDVRR420 demonstreaza ca nu este un moft, ci un produs inteligent, capabil de a surprinde imagini dinamice si de a le reda clar. Fiecare detaliu poate fi usor distins, chiar daca totul se afla in miscare. Desigur, un rol esential in acest caz il are si senzorul de detectare a miscarii despre care va vorbeam mai sus. La toate acestea se adauga si un pret bine stabilit. Nu este o investitie mare, fapt care vine in ajutorul foarte multor soferi.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply